Company logo
Experience image 1
Experience image 2
Experience image 3
Cocktails & Comedy - English

Velkommen til vores Cocktails & Comedy-oplevelse på Citizen Cocktail Bar! Er du klar til en aften fuld af sjov, humor og fantastiske drinks? Så er denne oplevelse lige noget for dig!

Vores Cocktails & Comedy-aftener er designet til at give dig en uforglemmelig aften med den perfekte kombination af latter og lækre cocktails. Forestil dig at sidde i vores hyggelige lounge, omgivet af venner og nyde en række fantastiske stand-up komikere, der vil køre showet og få dig til at grine højlydt. Imens vores talentfulde bartendere vil sørge for, at du har de allerbedste cocktails i hånden.

Vores Cocktails & Comedy-aftener er den perfekte måde at bryde hverdagens rutine og nyde en aften fyldt med sjov og underholdning. Så kom forbi Citizen Cocktail Bar og oplev en aften, der kombinerer det bedste fra begge verdener - god humor og lækre drinks. Vi lover, at du vil gå herfra med smil på læben og en fantastisk oplevelse rigere! Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Hvad er inkluderet?

Din billet er et depositum for enten en øl, cocktail eller alkoholfri cocktail. Den kan indløses i baren fra kl. 16 hvor der endda også er happy hour indtil kl. 19.

Cover image
Om Citizen Cocktail Bar

Citizen tilbyder ikke kun en skøn cocktail lounge, som er åben tirsdag til og med søndag.
Vi har nemlig et genialt selskabslokale som byder på forskellige events. Hver tirsdag & onsdag afholder vi nogle skønne "Cocktails & Comedy"- aftener.
Derudover byder vi på bingo-aftener & vi viser fodbold, samt andre sportsbegivenheder.

Vi glæder os til at se dig, og står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål & ønsker.

Citizen Cocktail BarValkendorfsgade 221151 København
citizencph@gmail.com+45 31 58 01 12
© 2024 Citizen Cocktail Bar
Fra 65 kr./person
Company logo
Fra 65 kr./person